De 11 Beste Assen Hotels met Uitzicht (2024)

Van stadssilhouetten tot glooiende heuvels, deze hotels bieden enkele van de meest spectaculaire uitzichten ter wereld. Het is een ervaring die je betovert en je betovert, waarbij elke nieuwe blik je adem beneemt en je versteld doet staan van de schoonheid van Assen, Nederland. De hotels in deze stad beloven een onvergetelijk verblijf, met uitzicht dat je ziel doet ontwaken en je hart sneller doet kloppen. Laat me je meenemen op een reis langs enkele van de meest schilderachtige hotels met adembenemend uitzicht op Assen, Nederland. Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring die al je zintuigen zal betoveren.

De 11 Beste Assen Hotels met Uitzicht (1)

Bekijk alle foto's

Hotel De Bonte Wever Assen

📍 Stadsbroek 17

Dit 4-sterren Hotel De Bonte Wever Assen is gevestigd op ongeveer 2 km van de Instituut voor Engineering Assen en op ongeveer 2 km afstand van de TT-Circuit Assen. Het hotel biedt privé parkeergelegenheid ter plaatse en een binnenzwembad.

Alle luchtgekoelde kamers zijn compleet met een flatscreen televisie en koffie- en theevoorzieningen, en sommige bevatten een opslagruimte en een zitruimte. Een apart toilet en een douche, evenals een haardroger en een badmuts zijn aanwezig.

Gasten kunnen bezienswaardigheden bezoeken zoals de Onze-Lieve-Vrouw-ten-Hemelopnemingkerk, slechts een kort ritje van de woning in Assen.

Gelegen in Assen, het 459-kamer hotel bevindt zich tevens in de directe omgeving van het Regiment Stoottroepen Prins Bernhard Museum.

Beschikbaarheid controleren

Add to compare

De 11 Beste Assen Hotels met Uitzicht (2)

Bekijk alle foto's

Van der Valk Hotel Assen

📍 Balkenweg 1

Het modieuze 4-sterren Van der Valk Hotel Assen in een zaken gedeelte van Assen is een geweldige plek om te verblijven en ligt binnen 3 km rijden van de TT-Circuit Assen. Alle gasten kunnen gebruik maken van wifi in de hele woning en een sportschool.

De woning beschikt over 180 luxe kamers, sommige ervan hebben een balkon en een terras. Sommige kamers, ontworpen in luxueuze stijl, hebben onder andere een haardroger en een regendouche. De badkamers, die een jacuzzi en een regendouche aanbieden, zijn ook van een haardroger en badjassen voorzien.

Het TT-Monument bevindt zich op geringe afstand van het hotel, teven is er een busstation, Balkendwarsweg, circa 600 meter verderop. Een hotel is 26 km van Schoonloo.

Bezoek Baggelhuizerplas, op minder dan 1 km naar dit hotel, en voel volledige harmonie met de natuur van Nederland. Van der Valk Hotel Assen bevindt zich op 2 km afstand van de Jozefkerk, populair bij pelgrims en toeristen.

Beschikbaarheid controleren

Add to compare

Populaire bestemmingen op Hotels with a view

Lelystad Athens Manerba del Garda Hersonissos (Crete) Otterlo

Dit 4-sterren perfecte City Hotel de Jonge bevindt zicht in een shopping deel van Assen en beschikt over fietsverhuur. Het hotel, dat van een bagageopslag en een restaurant is voorzien, is ongeveer 5 minuten wandelen vanaf het Drents Museum gesitueerd.

Alle rustige kamers zijn ingericht met een TV samen met koffie- en theevoorzieningen, en sommige bevatten een balkon en loungeruimte. De eenheden zijn ontworpen op een ruime manier. Sommige badkamers zijn voorzien van een regendouche, evenals een haardroger en toiletartikelen voor gasten.

Het Joods monument is rond 5 minuten te voet ervan en de TT-Circuit Assen ligt op slechts 4 km afstand. Ook is dit prachtige hotel in Assen 36 km van Grou.

Reizigers geven, ongeacht hun religie, de voorkeur aan een bezoek aan de Onze-Lieve-Vrouw-ten-Hemelopnemingkerk - een populaire gebedsplaats slechts een aangename wandeling verwijderd van de 67-kamer accommodatie.

Beschikbaarheid controleren

Add to compare

De 11 Beste Assen Hotels met Uitzicht (9)

Bekijk alle foto's

Vakantiepark Witterzomer Assen

📍 Witterzomer 7

Dit 3-sterren Vakantiepark Witterzomer Assen ligt op maar 5 minuten rijden van de TT-Circuit Assen en biedt een verwarmd zwembad. Gasten van het vakantiepark kunnen genieten van een wifi in al de kamers.

Dit hotel heeft 13 kamers bestaande uit een patio en een eethoek. Een flatscreen TV met satelliet zenders samen met koffie- en theevoorzieningen worden aangeboden. Ze beschikken over een apart toilet en een douche en toiletartikelen voor gasten en handdoeken voor meer comfort. Gasten kunnen genieten van een uitzicht over de patio.

De woning in Assen is gelegen in bossen en binnen een 5-minuten afstand van een privé strand. Het gebied omvat religieuze bezienswaardigheden zoals de Jozefkerk (3 km) en de Onze-Lieve-Vrouw-ten-Hemelopnemingkerk (3,1 km).

Beschikbaarheid controleren

Add to compare

De 11 Beste Assen Hotels met Uitzicht (10)

Bekijk alle foto's

In de Kloosterhof Bed and Breakfast Assen

📍 Brink 40

In de Kloosterhof Bed and Breakfast Assen heeft uitzicht op de stad en beschikt over Wi-Fi in de hele woning.

Sommige units beschikken over zowel privé badkamers als ook een koffiemachine, een tegelvloer en een kabel flat-screen TV. Een inloopdouche en een apart toilet maken uw verblijf nog aangenamer, terwijl een haardroger en badlakens tot een badkamer uitnodigen.

De bed en breakfast is gelegen 7-minuten loopafstand van het Drents Museum en binnen alleen 7 minuten lopen van uitgaansgelegenheden zoals Gouverneurstuin. De accommodatie bevindt zich tevens 25-minuten loopafstand naar de Instituut voor Engineering Assen in Assen.

De TT-Circuit Assen binnen 4 km van de locatie is een voordeel voor de gasten van het hotel.

Beschikbaarheid controleren

Add to compare

Hotels in Assen

Top service hotel 🛁 Hotel De Bonte Wever Assen
Familie Hotel 👪 Van der Valk Hotel Assen
Zeer comfortabel hotel 🛏️ City Hotel de Jonge

De 11 Beste Assen Hotels met Uitzicht (11)

Bekijk alle foto's

B&B De Notaris

📍 Oostersingel 3A

B&B De Notaris Assen biedt gasten Wi-Fi in de hele woning aan.

De kamers hebben een balkon en een eethoek, evenals een flatscreen TV met satelliet zenders voor uw gemak. Ook zijn er een mini koelkast bar, koffie- en theevoorzieningen en rookmelders aanwezig. De badkamers hebben een douche, samen met een haardroger en toiletartikelen voor gasten.

Deze bed en breakfast is gelegen binnen 4 km afstand van de TT-Circuit Assen. Deze accommodatie in Assen is gelegen 36 km van Schoonloo.

De Onze-Lieve-Vrouw-ten-Hemelopnemingkerk staat circa 9 minuten lopen vandaan en is een niet-te-missen goddelijke toeristische bestemming.

Beschikbaarheid controleren

Add to compare

De 11 Beste Assen Hotels met Uitzicht (12)

Bekijk alle foto's

Logement №5 Bed and Breakfast Assen

📍 Van der Feltzpark 5

Gelegen op wandelafstand van slechts 5 minuten van het Drents Museum, Logement №5 Bed and Breakfast Assen biedt een bubbelbad en een zonneterras aan. Deze bed en breakfast bevindt zich naast de bushalte Kerkplein, waarvanaf is er een route naar het TT-Monument.

De kamers zijn voorzien van een mini koelkast bar, koffie- en theevoorzieningen, evenals een flatscreen TV met satelliet zenders voor het gemak van de gasten. Een magnetron, een waterkoker en een koelkast zijn inbegrepen in de kitchenette in dit hotel in Assen. De badkamers hebben een bubbelbad, een apart toilet en een douche, en zijn ook voorzien van een haardroger en badlakens.

De woning in Assen is gelegen alleen 5 minuten lopen van de Gouverneurstuin. Dit hotel is ook 50 km van IJhorst.

De accommodatie in Assen is binnen 4 km afstand van de TT-Circuit Assen gelegen.

Beschikbaarheid controleren

Add to compare

De 11 Beste Assen Hotels met Uitzicht (13)

Bekijk alle foto's

Bed&Breakfast 28 appartement met ruime tuin

📍 Zwartwatersweg 28

Bed&Breakfast 28 appartement met ruime tuin ligt in het centrum van Assen en beschikt over wifi in de hele woning, samen met parkeerplaatsen ter plaatse.

De kamers hebben een patio en een eethoek, evenals een flatscreen TV met satelliet zenders voor uw gemak. Voor meer comfort worden een haardroger en toiletartikelen voor gasten samen met een wasbak en een douche verstrekt.

Deze bed en breakfast is op slechts 3 km afstand van de Instituut voor Engineering Assen gelegen.

Beschikbaarheid controleren

Add to compare

De 11 Beste Assen Hotels met Uitzicht (14)

Bekijk alle foto's

B&B Stoet & Berre Geheel Prive 1 - 4 Pers Assen

📍 6 Westerlaan

B&B Stoet & Berre Geheel Prive 1 - 4 Pers Assen is gevestigd binnen 7 minuten loopafstand van het Regiment Stoottroepen Prins Bernhard Museum en binnen 20 minuten wandelafstand van het Stoottroepenmuseum.

Een bank, koffie- en theevoorzieningen, rookmelders zijn te vinden in B&B Stoet & Berre Geheel Prive 1 - 4 Pers. Uitgerust met rookmelders, bieden de kamers ook een vlakscherm TV met satellietkanalen samen met koffie- en theevoorzieningen voor self-catering. De badkamers, die een inloopdouche aanbieden, zijn ook van een haardroger en toiletartikelen voor gasten voorzien.

Het gebied omvat religieuze bezienswaardigheden zoals de Jozefkerk (1 km) en de Onze-Lieve-Vrouw-ten-Hemelopnemingkerk (1,1 km).

De bed en breakfast ligt op slechts 3 km afstand van de TT-Circuit Assen.

Beschikbaarheid controleren

Add to compare

De 11 Beste Assen Hotels met Uitzicht (15)

Bekijk alle foto's

Kloosterveen 123 Assen

📍 123 Hoofdvaartsweg

Kloosterveen 123 Assen ligt op ongeveer 3 km van de Onze-Lieve-Vrouw-ten-Hemelopnemingkerk, die wordt beschouwd als een heilige plaats van aanbidding, en biedt een winkel en een restaurant voor het gemak van de gasten. Deze bed en breakfast beschikt over Wi-Fi is beschikbaar in de hele woning.

De kamers van de accommodatie in Assen hebben een bank, samen met geluiddichte ramen voor het gemak van de gasten. Een waterkoker, een koelkast en een kookplaat zijn inbegrepen in de complete keuken in de woning in Assen. De badkamers hebben een inloopdouche, evenals een haardroger en handdoeken.

De accommodatie in Assen is gelegen binnen 3 km rijden van de TT-Circuit Assen. Dit hotel in Assen is gelegen 41 km van Lauwersoog.

Het gebied staat bekend om educatieve plaatsen zoals de Instituut voor Engineering Assen, gelegen binnen 4 km afstand naar de woning in Assen.

Beschikbaarheid controleren

Add to compare

De 11 Beste Assen Hotels met Uitzicht (16)

Bekijk alle foto's

B&B Twijfelveld

📍 6 Graswijk

B&B Twijfelveld Assen is gelegen op ongeveer 25 minuten loopafstand van de TT-Circuit Assen en beschikt over een kinderwagen en veiligheidshekken voor baby's.

De kamers van dit hotel in Assen hebben een bank, samen met een stenen open haard en geluiddichte ramen voor het gemak van de gasten. Tot de leuke details behoren er een inloopdouche en een apart toilet, evenals een haardroger en badlakens.

Deze bed en breakfast is ook 54 km van IJhorst.

Beschikbaarheid controleren

Add to compare

Locatie

De 11 Beste Assen Hotels met Uitzicht (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Pres. Carey Rath

Last Updated:

Views: 6551

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Pres. Carey Rath

Birthday: 1997-03-06

Address: 14955 Ledner Trail, East Rodrickfort, NE 85127-8369

Phone: +18682428114917

Job: National Technology Representative

Hobby: Sand art, Drama, Web surfing, Cycling, Brazilian jiu-jitsu, Leather crafting, Creative writing

Introduction: My name is Pres. Carey Rath, I am a faithful, funny, vast, joyous, lively, brave, glamorous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.