Knapperige zelfgemaakte hash Browns (2023)

Dit bericht kan gelieerde links bevatten.Lees de onzeonthullend beleid.

Leer de trucs om de beste zelfgemaakte hash -browns te maken!Dit recept voor hash bruine aardappelen is een super eenvoudig ontbijtaccessoire waardoor je de hele dag hunkert naar die knapperige geraspte aardappel.

Leer hoe je knapperige hash -browns van dinerkwaliteit vanaf de grond kunt maken, direct in je eigen keuken.Ze passen perfectGebakken eiermuffinsEnBananpannkakor!

Krispiga hemgjorda Hash Browns (1)

Waarom we van dit recept houden

 • Beter dan bevroren -Hoewel ze iets meer voorbereiding nemen dan de verspreide, is het zo de moeite waard als je de eerste knapperige kauw neemt.
 • Minder olie gebruiken -Je kunt zeker hash -bruin maken met bevroren geraspte aardappelen, maar je moet veel olie gebruiken om de knapperige korst te krijgen.
 • Knapperige buitenkant, zacht binnen -Deze knapperige zelfgemaakte ontbijtaardappelen zijn iets van schoonheid!Knapperig aan de buitenkant, teder aan de binnenkant, en de kruiden is voldoende.

Ingrediënten voor zelfgemaakte hash -bruin

Geen chique hier vrienden.Gewoon gefrituurde aardappelen gekruid gerecht.

 • Russet Potatis -De Russische aardappel werkt het beste voor dit recept.Je kunt ze eerst pellen of de huid laten blijven zoals ik deed.Volledig uw oproep.
 • BoterEchte boter is nodig om de knapperige randen te krijgen.
 • Zout peper -Breng zoveel of zo weinig op smaak als je wilt.
 • Campaper -Voor smaak, maar volledig optioneel.
Krispiga hemgjorda Hash Browns (2)

Hoe je de hash -bruin helemaal opnieuw kunt maken

 1. Begin met het wassen en drogen van je aardappel.Als je de aardappel gaat pellen, doe het dan in plaats daarvan, maar je kunt ook de schelpen verlaten.
 2. Neem vervolgens een rasp of uw keukenmachine uitgerust met de traanschijf.Versnippert de aardappel en breng deze vervolgens over op een grote kom koud water zodat deze niet bruin wordt.Gebruik je handen om de aardappelen in het water rond te roeren totdat het bewolkt wordt, laat het leeglopen en herhalen.
 3. Veeg de geraspte aardappel af op een papieren handdoek en knijp zo veel vocht uit als je kunt.
 4. Smelt de boter in een grote koekenpan en voeg de aardappel toe en vorm ze in een enkele steak.Breng op smaak als je wilt met zout, peper en cayennepeper.
 5. Kook 5 minuten totdat een goudbruine korst op de bodem van de aardappel wordt gevormd.Er is geen problemen met ze voor 5 minuten voorbij!Draai vervolgens de geraspte hash Browns.Ik werk in secties, dus ik probeer het niet allemaal tegelijk te draaien.
 6. Voeg wat meer boter toe en kook 5 minuten tot de aardappel goudbruin is en knapperig.Serveer ze dan zo snel mogelijk!

Hoe je hash Brown's knapperig kunt maken

 • Week de aardappel- Het weken en spoelen van de aardappelen verwijdert overtollig zetmeel.Je moet de aardappel volledig laten zakken, niet alleen water over hen aftappen.Het verwijderen van deze zetmeel helpt bij het voorkomen van ruwe delen in uw afgewerkte gerecht.
 • Veeg de aardappel af- Veeg die slechte jongens weg!Het verwijderen van al het mogelijke overtollige vocht is de sleutel tot het krijgen van een mooie knapperige korst op je geraspte hash Browns.Sla deze stap niet over!
 • Non-stick Stekpanna- Dus je aardappel loopt niet vast in het voorhoofd terwijl de knapperige korst wordt gevormd.Een gietijzeren pan zou je tweede beste optie zijn als je geen anti-aanbak pan bij de hand hebt.
 • Niet aanraken- Maak geen ruzie met je aardappelen terwijl deze is gebakken.Hierdoor kan de korst zich vormen en de fijne kleur krijgen.Als je het duidelijk hebt gedaan en ze knapperig wilt, kun je elke kant 3 minuten opnieuw keren en koken.
Krispiga hemgjorda Hash Browns (3)
Krispiga hemgjorda Hash Browns (4)

veel voorkomende vragen

Hoe versnipper je aardappelen?

Een sterk rooster maakt het goed.Als u een keukenmachine met rasp hebt, werkt deze ook.

Wat zorgt ervoor dat hash Browns bij elkaar blijven?

Overtollig vocht is knapperige aardappeldood vijand.Zorg ervoor dat u tijdens die stap zoveel mogelijk vocht afdrukt.

Moet ik boter of olie gebruiken voor hash -bruin?

U kunt boter of olie gebruiken of beide gebruiken.Ik geef de voorkeur aan boter omdat je een echt knapperige buitenkant krijgt, meer dan met gewoon olie.Als u wat calorieën probeert te verminderen, gebruikt u een even mix van boter en olie.

Moet je de aardappel pellen voordat je de hashbruin maakt?

De aardappel pellen is optioneel.Ik geef mezelf liever een beetje minder werk, dus ik geef er niet om.

Suggesties dienen

Ik hou ervan om zelfgemaakte hash Browns aan te dienenPannekoeken, eieren en spek (gemaaktin de ovenoflucht frituur), ofbiscuitEnWorstsaus.Geweldig!

Variaties

Deze hashbruins hebben precies de juiste hoeveelheid kruiden en de cayenne geeft een tint kruiden.Als u andere opties wilt, zijn hier enkele ideeën:

 • Spices:Voeg voor een beetje kruiden zonder warmte wat knoflookpoeder, uienpoeder of peper aan je aardappel toe.
 • Groenten:Hak wat peper en ui en bak ze een paar minuten voordat u de aardappel aan de pan toevoegt.Ze zullen waarschijnlijk ook niet bij elkaar blijven, maar ze zullen heerlijk zijn.
 • Ze uitpuilen:Voeg wat eieren en kaas toe aan de aardappel voordat u ze in de koekenpan legt.Of kook ze in een wafelijzer.Hash bruine wafelsIs erg goed!
Krispiga hemgjorda Hash Browns (5)

Opslag

Deze knapperige geraspte aardappelen zijn op zijn best geserveerd nieuw gemaakt.Als je nog restjes hebt, bewaar ze dan maximaal 3-4 dagen in een luchtdichte container in de koelkast.Of bewaar ze in een gierige plastic zak en plaats ze tot 4 maanden in de vriezer.

Verhit opnieuw in een oven van 425 ℉ tot ze warmte en knapperig zijn, of plaats ze een paar minuten in de luchtviezer.Je kunt ze in de magnetron zetten, maar ze houden hun knapperigheid niet.

Je kunt zelfs overgebleven aardappelen nemen (dit recept maakt twee frituurpannen vol) en ze op eenOntbijtburgerof inDoe vooruit ontbijtburrito's.Zoveel kansen vrienden!

Meer ontbijtrecepten om te proberen

 • Geladen ontbijttater tot ovenschotel
 • Ontbijtcontrole
 • Eenvoudige ontbijtkoekjes

Krispiga hemgjorda Hash Browns (6)

Als je dit recept hebt gemaakt, kom dan terug en laat ons een sterrating of een opmerking hieronder.Of tag ons op sociale media @yellowblissroad of #yellowblissroad voor een kans om up -to -date te worden.

Krispiga hemgjorda Hash Browns (7)

Crispy zelfgemaakt hash bruin recept

5van3Stemmen

Leer hoe je knapperige hash -bruin maakt helemaal opnieuw!Dit zelfgemaakte Hash Browns -recept is een eenvoudig accessoire voor elk ontbijt.

Voorbereidingsdag15minuten min

Kooktijd10minuten min

Totale tijd25minuten min

PrintreceptenReview recepten

CursusOntbijt, accessoires

KeukenAmerikaans

Dient6

Calorieën166kcal

Ingrediënten

 • 2 groot Roodbruine aardappel
 • 1/4 klet Boter verdeeld
 • 1 theelepel zout verdeeld
 • 1/2 theelepel peper verdeeld
 • 1/4 theelepel Campper verdeeld

Instructies

 • Was en scrub aardappelen.Versnipperden de aardappel met behulp van een rasp of keukenmachine.(Als u liever hebt, kunt u de aardappel pellen voordat u deze versnippert.)

 • Plaats geraspte aardappelen in een koud waterbad.Roer de aardappel erdoor tot het water bewolkt wordt.Giet het water uit en herhaal.

 • Verspreid de aardappelen in een enkele laag op een huishoudelijke doek of opslagpapier.Droog de aardappel droog.Wikkel vervolgens de handdoek om de aardappel en knuffel om overtollig vocht te verwijderen.(Wees voorzichtig als u papieren handdoeken gebruikt, u wilt niet dat ze breken.)

 • Plaats een grote koekenpan op middelhoog vuur.Smelt de helft van de boter in je koekenpan.Wanneer de boter is gesmolten en de koekenpan warm is, voeg je aardappelen toe en spreid ze in een enkele laag.Breng op smaak met de helft van zout, peper en cayennepeper.

 • Kook de aardappelen gedurende 5 minuten totdat een bruine korst aan de onderkant is gevormd.Draai de aardappelen en kook nog 5 minuten.(Ik verander de aardappelen in secties in plaats van te proberen alles tegelijk te veranderen.)

 • Wanneer de aardappel bruin en knapperig is, hash hash browns op ieders borden en serveer onmiddellijk.Herhaal met resterende ingrediënten.

Aantekeningen

Als je dat leuk vindt, zijn je aardappelen extra knapperig, je kunt elke kant opnieuw 3 minuten per kant koken, of tot het gekookt is tot het gewenste crunch -niveau.

Voeding

Calorieën:166kcalKoolhydraten:22GEiwit:3GFett:8GVerzadigd vet:5GCholesterol:20mgNatrium:461mgPotassium:513mgVezel:2GSuiker:1GVitamine A:268IUC-vitamine:7mgCalcium:18mgIjzer:1mg

De verstrekte voedingsinformatie is een schatting en zal variëren afhankelijk van kookmethoden en tekens van gebruikte ingrediënten.

Heb je dit recept getest?

Vertel ons hoe het was door een recensie achter te laten of op Instagram te delen met de tag #yellowblissroad

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Allyn Kozey

Last Updated: 08/27/2023

Views: 5605

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Allyn Kozey

Birthday: 1993-12-21

Address: Suite 454 40343 Larson Union, Port Melia, TX 16164

Phone: +2456904400762

Job: Investor Administrator

Hobby: Sketching, Puzzles, Pet, Mountaineering, Skydiving, Dowsing, Sports

Introduction: My name is Allyn Kozey, I am a outstanding, colorful, adventurous, encouraging, zealous, tender, helpful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.