Utforska Buffalo Fish Fry Trail (2023)

Buffalo uppfann inte fiskyngeln, men vi införlivade den definitivt i vår kulinariska identitet. Många lokala barer och pubar kommer att erbjuda fiskyngel året runt, men under fastan hittar du dem i praktiskt taget alla restauranger i västra New York. Oftast hittar du stekt kolja eller torsk med pommes frites, makaronsallad eller potatissallad. Det verkar som att alla har sin favoritplats att få en fiskyngel och för det mesta är det på ett ställe de har vuxit upp och ätit på.

Följande restauranger finns i hela västra New York och alla erbjuder något lite annorlunda, oavsett om det är en takeaway-restaurang med ett gigantiskt urval av skaldjur, en restaurang som också är ett bryggeri eller en intet ont anande deli i North Buffalo.

Gene McCarthys

Gene McCarthy's har varit öppet i First Ward sedan 1963. Känd för en fantastisk bar och komfortmat, för bara några år sedan kom denna lilla Buffalo-taverna under nytt ägande. Tur för alla, dessa nya ägare råkade också vara hantverksölentusiaster och öppnade ett bryggeri intill (Old First Ward Brewing). De har arbetat hårt för att bygga ett ölutbud som är ett av de bästa i staden.

Beläget i dimman av spannmålshissar och tågspår, även med bryggeriet (och ölträdgården), känns Gene McCarthy's fortfarande som en irländsk pub med en fantastisk utsikt över Silo City. Deras meny innehåller lokala matvaror (hamburgare, nötkött, corned beef) men deras fiskyngel är definitivt värt att kolla in. Deras fredagsfiskyngel innehåller 14 uns av ölsmält kolja, coleslaw, makaronsallad och färska pommes frites. Ganska standarderbjudanden för en buffelfiskyngel, men den är konsekvent fräsch och köket gör allt för att använda förstklassig fisk. Plus att portionerna är enorma. Om din mage inte orkar med uppgiften kan du också få en halvstorleksversion (7 oz). Om det finns en bättre miljö för att äta en fiskyngel i Buffalo, har vi inte hittat den.

Utforska Buffalo Fish Fry Trail (2)

Wiechecs

På Clinton Street i Kaisertown ligger en gammal fiskyngelleverantör som verkar växa i popularitet allt eftersom åren går. Vördad för sina massivt portionerade koljafiléer (serveras panerad, slagen, cajun eller stekt), har Wiechec's hållit fast vid mantrat "if it ain't broke, don't fix it".

Utforska Buffalo Fish Fry Trail (4)

Bailey skaldjur

Det är förståeligt att Bailey Seafood inte skulle vara på radarn för de flesta lokalbefolkningen som letar efter en bra fiskyngel. Byggnaden ligger strax söder om UB:s södra campus i en intetsägande industribyggnad bredvid en ABC Rental. Bailey Seafood är mer en hämtmataffär än en traditionell "sit-down-restaurang" där kunderna kan beställa färsk fisk eller flera tillagade maträtter.

Bland deras dussintals och dussintals fisk- och skaldjursalternativ serverar Bailey's en av de bästa fiskfrysarna i västra New York. Det som är unikt med Bailey Seafood är dess alternativ. Kunder kan välja mellan havskatt, kolja, tilapia, torsk, bas, röd snapper, gul gädda eller smörfisk. Varje beställning kommer med pommes frites, coleslaw, tartarsås och hushpuppies. De serverar även lax, pilgrimsmusslor, musslor, räkor, languster och till och med grodlår. Om du bara vill ändra det lite, prova deras Super Fish Sandwich. Det är i princip en fiskyngel (inklusive pommes frites, coleslaw och tartarsås) i smörgåsform och har fått en kultföljd på egen hand. De är också den enda platsen på den här listan som har ett onlinebeställningssystem som hjälper dig att navigera i deras stora meny.

Utforska Buffalo Fish Fry Trail (6)

(Video) New interpretive trail opens at the historic Fairport Fish Hatchery

Joe's Deli

Det skulle vara lätt att se Joe's Deli på Hertel och anta att de bara är en standarddeli som gör en bra kalkonsmörgås. Det är typ sant, de gör verkligen fantastiska smörgåsar, men kökspersonalen är också otroligt mångsidig. Deras dagliga specialiteter inkluderar allt från rödbetssallader till fläskkindsreglage. De gör också riktigt fantastiska tacos (på allvar) och på fredagar (året runt) erbjuder de en av de bästa fiskfrysarna i västra New York.

Du kommer att få en bit av kolja med öl med färska pommes frites och coleslaw. Precis som allt på menyn på Joe’s Deli är allt gjort från grunden, även tartarsåsen. Du kan smaka skillnaden i deras husgjorda ölsmet och coleslaw kommer att få dig att vilja beställa en extra sida att ta med hem. En av fördelarna med Joe's Deli är deras avslappnade och snabba service, deras Hertel-läge är idealiskt om du inte känner för att sitta ner och bara vill ha en snabb måltid. Om du verkligen vill piffa till det rekommenderar vi också starkt deras fisktacos toppad med korianderlime, gräddfil och jalapeno coleslaw. Det är värt att regelbundet kolla deras specialmeny på sociala medier.

Utforska Buffalo Fish Fry Trail (8)

Hayes Seafood House

Den äldsta restaurangen på listan, Hayes har serverat skaldjur av hög kvalitet i västra New York sedan 1877. Även om de inte är en traditionell bordsserveringsrestaurang har de nyligen genomfört renoveringar och har en trevlig sittgrupp inomhus efter att du beställt din mat vid disken .

Liksom de flesta fisk stekar runt om i staden, portionerna på Hayes är enorma. Men Hayes gör allt för att ge något bättre. Fisksmeten är tunn och lätt, vilket kan vara en skön paus från tyngre ölsmetade versioner som finns på andra ställen. Förutom stekt kolja erbjuder de även både stekta och svärtade fiskmiddagar för den som vill ha ett lite hälsosammare alternativ. Sidorna består av pommes frites, coleslaw, potatissallad och en rulle och smör. Hayes är också en av de få platserna i Buffalo där du kan få en hummerrulle i Maine-stil. Detta är en utan krusiduller plats. förvänta dig papperstallrikar och plastmuggar. Men allt är alltid perfekt varmt och fräscht, vilket kan ha att göra med färskfiskdisken där du kan beställa fisk och skaldjur att ta med hem. Känner du inte för att sitta ner och äta middag? De har också en effektiv avhämtningsverksamhet.

Utforska Buffalo Fish Fry Trail (10)

Den här East Buffalo-baren och -restaurangen kommer att vara packad till gälen under fastan. En mycket populär, panerad fiskyngel finns på Happy Swallow under veckorna fram till påsk. Serveras med alla fixins, är detta platsen att gå för att gnugga armbågar med de lokala fiskyngelentusiasterna.

Utforska Buffalo Fish Fry Trail (12)

McPartlans hörna

McPartlan's, en lokal fiskyngelinstitution sedan ett halvt sekel, tillagar den typiska fiskyngeln – lätt, flagnig och aldrig fet. Som med de flesta fiskyngelställen kan du välja mellan en halv eller hel koljafilé, men det som gör McPartlans unika är mängden andra fisk- och skaldjursalternativ som finns tillgängliga, inklusive pilgrimsmusslor, räkor och musslor.

LISTA

KARTA

(Video) The Oregon Trail 2023 HARDEST DIFFICULTY & NEW Content DLC!

Utforska Buffalo Fish Fry Trail (14) 1

Gene McCarthy's/Old First Ward Brewing Co.

73 Hamburg Street
Buffalo, NY, 14204

(716) 855-8948

Hemsida

Utforska Buffalo Fish Fry Trail (15)

Dyka i

Utforska Buffalo Fish Fry Trail (16) 2

Wiechec's Lounge

1748 Clinton Street
Buffalo, NY, 14206

(716) 823-2828

Hemsida

Utforska Buffalo Fish Fry Trail (17)

Dyka i

Utforska Buffalo Fish Fry Trail (18) 3

Bailey skaldjur

3316 Bailey Ave
Buffalo, NY, 14215

(Video) 4 Days Camping & Building a Trail

(716) 833-1973

Hemsida

Utforska Buffalo Fish Fry Trail (19)

Dyka i

Utforska Buffalo Fish Fry Trail (20) 4

Joe's Deli – Hertel Avenue

1322 Hertel Avenue
Buffalo, NY, 14216

(716) 875-5637

Hemsida

Utforska Buffalo Fish Fry Trail (21)

Dyka i

Utforska Buffalo Fish Fry Trail (22) 5

Hayes Seafood House

8900 Main Street
Clarence, NY, 14031

(716) 632-1772

Hemsida

Utforska Buffalo Fish Fry Trail (23)

Dyka i

Utforska Buffalo Fish Fry Trail (24) 6

Happy Swallow Bar & Restaurant

1349 Sycamore Street
Buffalo, NY, 14211

(716) 894-4854

Hemsida

Utforska Buffalo Fish Fry Trail (25)

Dyka i

(Video) They Were Just in the Way | Indian Removal

Utforska Buffalo Fish Fry Trail (26) 7

McPartlans hörna

669 Wehrle Drive
Buffalo, NY, 14225

(716) 632-1221

Hemsida

Utforska Buffalo Fish Fry Trail (27)

Dyka i

Utforska Buffalo Fish Fry Trail (28) 8

Fiskyngel


, ,

Hemsida

Utforska Buffalo Fish Fry Trail (29)

Dyka i

Gene McCarthy's/Old First Ward Brewing Co.

73 Hamburg Street
Buffalo, NY, 14204

Utforska Buffalo Fish Fry Trail (30)Läs mer

(Video) 'Buffalo Wing Trail' Features 12 Restaurants

Videos

1. Jerry Dominates Day Two of the Oregon Trail | The Yak 11-10-22
(Barstool Yak)
2. Relentless: 7,400 Miles, 3 Trails, 1 Year. Pt 1, Appalachian Trail: What is a Thru-Hike
(The Healthy Gamer)
3. 650 Mile Winter Overland Trip On The Pony Express Part 1
(Justin B. McBride)
4. Crossing Montana to the Headwaters - Lewis and Clark 2022 Episode 19
(Traveling Robert)
5. Oregon Trail II, Mario Teaches Typing, & More! | Bingo98
(moose2)
6. I walked for 7 hours to get to this Rural Village in Nepal 🇳🇵
(Jack Torr)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Tyson Zemlak

Last Updated: 30/09/2023

Views: 5765

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Tyson Zemlak

Birthday: 1992-03-17

Address: Apt. 662 96191 Quigley Dam, Kubview, MA 42013

Phone: +441678032891

Job: Community-Services Orchestrator

Hobby: Coffee roasting, Calligraphy, Metalworking, Fashion, Vehicle restoration, Shopping, Photography

Introduction: My name is Tyson Zemlak, I am a excited, light, sparkling, super, open, fair, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.