Vad du ska bära med blå skor - Känn olika vardagliga och formella utseenden - Male Sense Pro (2023)

Vad du ska bära med blå skor - Känn olika vardagliga och formella utseenden - Male Sense Pro (1)

De säger att en mans outfit bedöms från skor och upp och om det är sant så låt mig säga att det är nyansen på skorna som gör det första intrycket. Medan blått eller nyanser av det är den mest populära färgen i en mans garderob, ligger de precis bakom svart och brunt när det kommer till skor.

Så frågan uppstår om vad man ska ha på sig med blå skor. Vi har sammanställt ett helt sortiment av blå och marinblå skor och vad du kan bära med dem för en formell eller avslappnad look.

Blå mocka Derbyskor

Casual Look

Vad du ska bära med blå skor - Känn olika vardagliga och formella utseenden - Male Sense Pro (2)

Dessa skor passar bäst med blå blommig långärmad herrskjorta med Charcoal Chinos och tillägget av svarta solglasögon med dessa skor skulle få dig att se ännu bättre ut.

Den avslappnade kombinationen av chinos i kol och en blå blommig långärmad skjorta är superlätt att sätta ihop och det skulle få dig att se fantastisk ut och inte ta mycket av din tid.

Den blå färgen matchar med färgen på blå mocka derbyskor och de kolfärgade chinos som står i kontrast till både skor och skjorta skulle utgöra det perfekta paret. Ett armbandsur i guld skulle göra utseendet ännu elegantare och om du har det i din ägo, glöm inte att bära det.

Formell utseende

Vad du ska bära med blå skor - Känn olika vardagliga och formella utseenden - Male Sense Pro (3)

I grund och botten är blå mocka inte avsedda att bäras under en kostym eller klänningsbyxor. Men det finns sätt du kan klä ut dig som formellt för att gå på ett bröllop eller tillställning, och här är vad du behöver för att få till det.

En svart skjorta över svartjeansmed en blå Houndstooth kavaj skulle göra dig formell nog att delta i en ceremoni eller ett evenemang. En marin silkeslips som matchar din blå mocka skulle få dig att se riktigt cool och formell ut på samma gång.

För att lägga till lite mer klass till din look rekommenderas det att bära en ljusblå blommig fickruta med marinblå solglasögon.

Blå mocka Loafers

Casual look

Vad du ska bära med blå skor - Känn olika vardagliga och formella utseenden - Male Sense Pro (4)

För en ordentlig avslappnad look behöver du vita och vita skinny jeans för män, marinblå vertikalrandig skjorta, svart läderbälte, ficka med dragkedja och tofsloafers i blå mocka.

Bär en vertikal randig vit skjorta och smala vita jeans. Båda är mycket funktionella och ser fantastiska ut när de båda bärs tillsammans. Bär ett par blå mocka loafers för att piffa upp din lookup.

Formell utseende

Vad du ska bära med blå skor - Känn olika vardagliga och formella utseenden - Male Sense Pro (5)

För att rocka din formella look med blå mocka Loafer, bär en vit skjorta under blå och vita vertikalrandiga byxor med en marinblå kavaj för män över skjortan.

En marinblå kavaj med en blå och vit vertikalt randig klänning skulle ge dig en stilren fashionabel stil om du siktar på det. Ett par blå mocka loafers kommer att göra denna klänning komplett på ett härligt sätt.

Blå mocka Tofs Loafers

Formell utseende

Vad du ska bära med blå skor - Känn olika vardagliga och formella utseenden - Male Sense Pro (6)

För en riktig formell look i bröllopsstil skulle du behöva en vit skjorta, grå rutig ullkostym för män och en marinblå slips med ett par Blue Suede Tassel Loafers.

Den vita klädskjortan och grårutiga ullkostymen skulle få dig till en raffinerad stil och Blue Mocka Loafers skulle vara ett underbart komplement till ekvationen.

Casual Look

Vad du ska bära med blå skor - Känn olika vardagliga och formella utseenden - Male Sense Pro (7)

I grund och botten finns det inte något så "riktigt" när det kommer till avslappnad klädsel. Men för att få fram den avslappnade looken med blå mockatofsloafers skulle du behöva en vit T-shirt med rund hals under herrmarinblå dubbelknäppt kavaj med gråa klänningsbyxor över paret av den blå mockatofsen.

Att kombinera de grå klänningsbyxorna med marinblå dubbelknäppta byxor är ett ofelbart sätt att injicera din moderotation med sofistikering. Att sluta med tofsloafers i blå mocka är det bästa sättet att klä ner sig till denna underbara outfit.

Blå läder Derby skor

Formell utseende

Vad du ska bära med blå skor - Känn olika vardagliga och formella utseenden - Male Sense Pro (8)

En marin kostym, vit skjorta och marinblå ullslips över blå läderderbyskor är utan tvekan den bästa formella kombinationen.

En marin kostym ser underbar ut när den bärs med en vit skjorta i moderna herrkläder. Blå läderderbyskor skulle vara ett enkelt komplement till ett snyggt streck i en outfit som annars är klassisk.

Casual Look

Vad du ska bära med blå skor - Känn olika vardagliga och formella utseenden - Male Sense Pro (9)

De marinblå klänningsbyxorna och kortärmad skjorta i marin färg med ett svart läderbälte över blå läderderbyskor skulle ge dig en avslappnad men elegant look.

En kombination av en marinblå kortärmad skjorta och marinblå klänningsbyxor är det bästa sättet att ingjuta stil i din modekänsla.

Du skulle behöva vara lite experimentell i skoavdelningen för att klassa upp din klänning med ett par bruna skor med blå kostym.

Blå mocka Loafers

Formell utseende

Vad du ska bära med blå skor - Känn olika vardagliga och formella utseenden - Male Sense Pro (10)

För att få en formell look med blå mocka loafers, skulle du behöva en marin kostym för män, slips med marinblått tryck och ljusblå skjorta.

En kombination av en ljusblå klänningskjorta med en marinblå kostym är ett underbart alternativ för en stilig och skarp outfit. Ett par blå mocka loafers skulle vara en elegant finish för denna outfit.

Casual Look

Vad du ska bära med blå skor - Känn olika vardagliga och formella utseenden - Male Sense Pro (11)

För en snygg men enkel avslappnad look skulle du behöva gråa byxor med grå pikétröja för män över blå mocka loafers. Tillägget av svarta solglasögon skulle göra outfiten ännu mer snygg.

Att kombinera gråa klänningsbyxor med grå polo skulle i huvudsak ge ett intryck av manlig förfining. De blå mocka loafers skulle vrida upp din look på ett underbart sätt.

Blå Oxford skor i läder

Formell utseende

Vad du ska bära med blå skor - Känn olika vardagliga och formella utseenden - Male Sense Pro (12)

För att rocka den formella looken med oxfordskor i blått läder krävs en marinblå kostym med en vit skjorta.

En matchande kostym med en kontrasterande skjorta skulle vara en elegant men ändå rockig outfit. Tillägget av oxfordskor i blått läder skulle ge en klassisk touch till utseendet.

Casual Look

Vad du ska bära med blå skor - Känn olika vardagliga och formella utseenden - Male Sense Pro (13)

För en ordentlig avslappnad look skulle du behöva blå polo- och tobakschinos och blå oxfordskor i läder. Det här är det bästa utseendet för människor som inte tar mode på alltför stort allvar och bär vad de ser först i garderoben.

Utklädningen kommer inte att ta mycket tid och att avsluta med blått läder oxford skulle ge en snygg och ordentlig casual look.

Blå mocka Brogues

Formell utseende

Vad du ska bära med blå skor - Känn olika vardagliga och formella utseenden - Male Sense Pro (14)

För att rocka upp med den blå mockabrogue skulle du behöva en vit och marinblå vertikalrandig skjorta och en blå stickad slips.

Kombinationen av randiga skjortor visar modern klass och sofistikering.

Tillägget av blå mockabrogues skulle fungera som en dos stilighet i outfiten som annars är standard.

Casual Look

Vad du ska bära med blå skor - Känn olika vardagliga och formella utseenden - Male Sense Pro (15)

En blå jeansjacka för män, marinblå jeans och grå T-shirt med rund hals över ett par blå mockabrogues skulle vara en underbar avslappnad look.

Den blå jeansjackan och marinblå jeansen skulle paradea din sartorial-kunniga sida och ett par blå mocka brogues skulle avsluta looken på ett elegant sätt.

Blå Canvas Derby Skor

Casual Look

Vad du ska bära med blå skor - Känn olika vardagliga och formella utseenden - Male Sense Pro (16)

För att rocka en avslappnad look med blå canvas derbyskor behöver du en vit t-shirt med rund hals och slitna skinny jeans.

Kombinationen av ljusblå slitna skinny-jeans och en vit t-shirt med rund hals förbinder ditt herrmodes färdigheter även när du är ledig.

Den perfekta finishen för denna lätta uppställning skulle varablå canvas derby skor.

Formell utseende

De blå canvas-derbyskorna är inte designade för att gå under en högtidsklänning och ett försök att dra av dem under en högtidlig klänning skulle inte gå bra.

Brogues i blått läder

Formell utseende

Vad du ska bära med blå skor - Känn olika vardagliga och formella utseenden - Male Sense Pro (17)

För en komplett formell look med blå läderbrogues skulle du behöva en marinblå rutig kostym och en blå chambray långärmad skjorta.

Kombinationen av en mörkgrön överrock med en marinblå rutig kostym är en ganska smart och elegant ensemble.

Tillägget av blå läderbrogues skulle piffa upp saker i denna alltför klassiska outfit.

Casual Look

Vad du ska bära med blå skor - Känn olika vardagliga och formella utseenden - Male Sense Pro (18)

Marinblå V-ringad T-shirt med svart kavaj för män över marinblå chinos och ett par läderbrogues är den perfekta kombinationen för en avslappnad outfit.

En svart kavaj och marinblå chinos förtjänar att vara i din garderob. Denna matchande outfit med en svart kavaj skulle ge dig en sexig men elegant look.

Marinblå Brogues i läder

Formell utseende

Vad du ska bära med blå skor - Känn olika vardagliga och formella utseenden - Male Sense Pro (19)

För en funky men formell look med marinblå läderbrogues, skulle du behöva en vit långärmad skjorta, brun väst och en Navy Blazer för män över mörkbruna sammetsjeans.

Den smarta avslappnade kombinationen av mörkbruna sammetsjeans med en marinblå blazer är superlätt att dra ihop på nolltid. Detta hjälper dig att se trendmässigt ut och förbereda dig på vad som helst. Paret av brogue-läder skulle ge en elegant estetisk touch till outfiten.

Casual Look

Vad du ska bära med blå skor - Känn olika vardagliga och formella utseenden - Male Sense Pro (20)

För en avslappnad men anständig look skulle du behöva en vit T-shirt med rund hals, en senaps chino, en svart kofta och en kamelöverrock för män.

Senapschinos och kamelöverrocken är ett enkelt sätt att introducera lite taggig förfining i din avslappnade kollektion.

Paret av läderbrogues skulle höja stilfaktorn för vilken outfit som helst ganska enkelt.

Marinblå mocka Tofs Loafers

Casual Look

Vad du ska bära med blå skor - Känn olika vardagliga och formella utseenden - Male Sense Pro (21)

För att få en rockig avslappnad look med marinblå mocka tofsloafers behöver du en vit blommig kortärmad skjorta för män, blå jeansoverall och en lila T-shirt med rund hals.

Du kommer att älska kombinationen av den kortärmade skjortan med blå denim eftersom båda passar väldigt bra med varandra. En annan snurr kan göras i outfiten genom att komplettera outfiten med marinblå mocka tofs loafers.

Formell utseende

Vad du ska bära med blå skor - Känn olika vardagliga och formella utseenden - Male Sense Pro (22)

En marinblå blazer för män med en lila väst över en vit skjorta och lila klänningsbyxor skulle göra en funkig men ändå formell look.

Outfiten skulle få dig att se smidig och klassisk ut. För att avsluta det formella gå upp genom att komplettera klänningen med ett par marinblå mocka Tofs Loafers.

Marinblå mocka Loafers

Formell utseende

Vad du ska bära med blå skor - Känn olika vardagliga och formella utseenden - Male Sense Pro (23)

Beige trenchcoat för män, horisontell randig långärmad T-shirt, marin kostym är allt du behöver för att få en formell look med marinblå mocka loafers.

Kombinationen av den beige trenchcoaten med en marin kostym skulle vara bäst för en snygg och smart look och för att ge din kropp en avslappnad estetik komplettera denna klänning med marinblå mocka loafers.

Casual Look

Vad du ska bära med blå skor - Känn olika vardagliga och formella utseenden - Male Sense Pro (24)

Den blå jeansjackan för män med ljusblå vertikalrandig långärmad skjorta och bruna chinos under marinblå mocka loafer är den perfekta kombinationen för en avslappnad look.

Kombinationen är superlätt att dra ihop och den ser supercool ut. Komplettera denna klänning genom att bära paret Navy Mocka Loafers för att ingjuta en klassisk touch i getupen.

Marinblå oxfordskor i mocka

Casual Look

Vad du ska bära med blå skor - Känn olika vardagliga och formella utseenden - Male Sense Pro (25)

Gul kavaj för män, marinblå och vita prickiga klänningsbyxor och vit och röd vertikalrandig skjorta är allt du behöver för att få en funky och avslappnad look med dina marinblå mocka oxfordskor.

Det är garanterat att den här klänningen kommer att göra entré och de marinblå mocka oxfordskorna skulle göra denna outfit lite mer sofistikerad.

Formell utseende

Vad du ska bära med blå skor - Känn olika vardagliga och formella utseenden - Male Sense Pro (26)

För att få en elegant formell look skulle du behöva en marinblå vertikalrandig kostym för män, marinblå horisontell randig tröja med rund hals och oxfordskor i marinblå mocka.

Den marinblå horisontella randiga tröjan med rund hals och vertikalrandiga kostym är den sortens snygga vardagsplagg som du kan bära i många år framöver. För att sparka upp ett snäpp komplimentera detta med oxfordskor.

Derbyskor i läder

Formell utseende

Vad du ska bära med blå skor - Känn olika vardagliga och formella utseenden - Male Sense Pro (27)

För att bygga upp en riktig formell look med marinblå derbyskor i läder skulle du behöva en marinblå tredelad herrkostym, vit skjorta och röd marinblå rutig slips.

Den tredelade kostymen är bland grundelementen i en välbevarad herrkollektion.

Avslutningen av denna outfit med ett par derbyskor i marinblå läder skulle ge en avslappnad touch till outfiten

Casual Look

Vad du ska bära med blå skor - Känn olika vardagliga och formella utseenden - Male Sense Pro (28)

För en anständig men ändå avslappnad look med marinblå läderderbyskor skulle du behöva en marinblå kavaj, blå skinny jeans och en vit prickig långärmad skjorta.

Utseendet du kommer att få är extremt lätt att modifiera på olika sätt och finishen med läderderbyskor skulle vara en dos för elegans i outfiten.

Marinblå Canvas Loafers

Casual Look

Vad du ska bära med blå skor - Känn olika vardagliga och formella utseenden - Male Sense Pro (29)

För att få en exotisk och avslappnad look med en marinblå canvas loafer, använd den med en röd prickig långärmad skjorta för män och marinblå shorts. Den röda prickiga långärmade skjortan och marinblå shorts är underbara outfits att ha i din garderob. Kompletteringen av denna outfit med en marin canvas loafer skulle ge maximal effekt.

Formell utseende

Dessa skor är inte designade för högtidsklänningar och att bära dem under högtidsklänningar skulle få dig att se dum ut. Så om du inte är säker nog att dra av dem under en högtidlig klänning, försök inte det.

Marinblå läder Tofs Loafers

Formell utseende

Vad du ska bära med blå skor - Känn olika vardagliga och formella utseenden - Male Sense Pro (30)

För att få en formell men elegant look med marinblå tofsloafers i läder behöver du en tobakskavaj för män, tobaksväst, vit skjorta och marinblå v-ringad tröja.

Skärningen av en tobakskavaj och tobaksklänningsbyxor är ett säkert sätt att ingjuta lite maskulin elegans till din dagliga känsla. Paret av marinblå tofs loafers skulle se elegant ut här.

Casual look

Vad du ska bära med blå skor - Känn olika vardagliga och formella utseenden - Male Sense Pro (31)

Den bästa avslappnade looken över loafers med tofsar i läder kan uppnås genom att bära en T-shirt med rund hals, marinblå chinos och en marinblå polkavindjacka för män.

Den marinblå prickiga vindjackan och marinblå chinos är det superenkla sättet att injicera extra cool i din modemix. Tillägget av ett par läder loafers skulle vara en underbar finish till denna outfit.

Marinblå mocka Derbyskor

Casual look

Vad du ska bära med blå skor - Känn olika vardagliga och formella utseenden - Male Sense Pro (32)

Formell look

Vad du ska bära med blå skor - Känn olika vardagliga och formella utseenden - Male Sense Pro (33)

För en klassisk formell look, prova en grå stickad kavaj för män tillsammans med grå polo och marinblå chinos. Marinblå mocka derbyskor är bäst lämpade för dem.

Denna dressing lägger till extra sofistikering och anständighet till dina rutinkläder

Marinblå Oxford skor i läder

Formell look

Vad du ska bära med blå skor - Känn olika vardagliga och formella utseenden - Male Sense Pro (34)

För en elegant formell look, prova en blå rutig kostym för män med en ljusblå klänning. Marinblå slips är en perfekt match för att ge den en mer elegant touch.

Marinblå oxfordskor i läder är bäst lämpade för denna dressing. Detta är en väldigt typisk och trendig högtidsdress nu för tiden.

Casual look

Vad du ska bära med blå skor - Känn olika vardagliga och formella utseenden - Male Sense Pro (35)

För en stilig avslappnad look, prova en marinskjorta för män med orange chinos. Använd oxfordskor i marinblå läder och en väska i marinblå läder för att ge en sofistikerad touch till din klädsel.

Marinblå mocka Brogues

Formell utseende

Vad du ska bära med blå skor - Känn olika vardagliga och formella utseenden - Male Sense Pro (36)

För en anständig och snygg formell look använd en vit skjorta med grå ullbyxor. Sätt på en kavaj i marinblå ull för män för att ge den en formell look. Marinblå mockabrogues är bäst lämpade för sådan dressing eftersom de ser både eleganta och trendiga ut.

Casual Look

Vad du ska bära med blå skor - Känn olika vardagliga och formella utseenden - Male Sense Pro (37)

För en avslappnad look är Chambray-skjortan med chinos i kol en perfekt stilig match. Sätt en marinblå Henley-tröja på den. Marinblå ullblazer för män passar bäst med den. Som skor är marinblå mocka brogues en perfekt match.

Marinblå läder loafers

Formell utseende

Vad du ska bära med blå skor - Känn olika vardagliga och formella utseenden - Male Sense Pro (38)

Marinblå polo med grå kostym för män ger dig en mer formell och elegant look. Använd en blå paisley pocket square med en grå kostym för att göra den lite vass.

Marinblå loafers i läder ger denna dressing en mer formell touch. Denna dressing ser väldigt bekväm och anständig ut.

Casual Look

Vad du ska bära med blå skor - Känn olika vardagliga och formella utseenden - Male Sense Pro (39)

En vit T-shirt med rund hals och svarta chinos ger dig en mycket avslappnad och stilig look. Ta på dig en grå överrock för män för att göra din klänning mer trendig. Marinblå läder loafers är en perfekt match för denna dressing

Marinblå sammets loafers

Casual Look

Vad du ska bära med blå skor - Känn olika vardagliga och formella utseenden - Male Sense Pro (40)

Hot rosa chinos med en vit långärmad skjorta är bäst för en avslappnad trendig look. Använd brunt vävt läderbälte för män med dessa chinos.

För att göra denna dressing mer elegant, använd Navy Velvet Loafers med denna dressing.

Formell utseende

Vad du ska bära med blå skor - Känn olika vardagliga och formella utseenden - Male Sense Pro (41)

För en formell och trendig look med en vit skjorta är Beige dress pants en perfekt match. Sätt på en marin sammetsblå kavaj för att ge dressingen en mer trendig formell look. Marinblå tofsloafers i läder för män är bäst lämpade för hela denna dressing.

Marinblå mocka dubbla munkar

Formell utseende

Vad du ska bära med blå skor - Känn olika vardagliga och formella utseenden - Male Sense Pro (42)

Kolprickig långärmad skjorta med grå jeans är en perfekt formell kombination.

Sätt en marin dubbelknäppt kavaj på den. Dubbelmunkar i marin mocka för män är väl lämpade med sådana formella dressingar. Den här overallsdressen ser elegant och stilfull ut i alla aspekter.

Casual Look

Vad du ska bära med blå skor - Känn olika vardagliga och formella utseenden - Male Sense Pro (43)

En T-shirt med rund hals i kol med vita chinos är en mycket trevlig idé för en avslappnad look. Marinblå mocka dubbla munkar passar bra till denna klänning.

Komplettera den här klänningen med en marinhatt för män för att se mer elegant och avslappnad ut. Detta ger en unik och positiv effekt på de människor du interagerar med.

Den här klänningen är superbekväm och alla föremål ser gjorda ut för varandra. Hela denna kombination visar en avslappnad men ändå skarp känsla av att klä sig.

Navy Check Canvas Derby Skor

Casual Look

Vad du ska bära med blå skor - Känn olika vardagliga och formella utseenden - Male Sense Pro (44)

För en avslappnad och elegant look, använd en T-shirt med rund hals för män med beigetryck och marinblå shorts. Marinrutiga derbyskor i canvas kommer att passa perfekt till dem och komplettera denna grova och avslappnade look på bästa sätt.

Olivpåse i canvas med denna dressing kommer att visa upp dig som en äventyrare och en resenär.

Formell utseende:Dessa skor går inte med några formella klänningar.

Marinblå läder dubbla munkar

Casual Look

Vad du ska bära med blå skor - Känn olika vardagliga och formella utseenden - Male Sense Pro (45)

För en stilig och avslappnad look, använd en vit skjorta med beigeblommiga chinos och lägg en dubbelknäppt kavaj i ull för män över den.

Marinblå läder dubbla munkar är bäst med den här klänningen, eftersom den ser stilig och avslappnad ut sida vid sida. Hela denna kombination av dressing kommer att ge dig en elegant streetstyle-look.

Dessa dubbelmunkar i marinblå läder lägger till mycket avslappnad och stil till övergripande klädsel.

Formell utseende

Vad du ska bära med blå skor - Känn olika vardagliga och formella utseenden - Male Sense Pro (46)

För en anständig formell look kan man bära en ljusblå gingham-skjorta med grå klänningsbyxor. Sätt på en marinblå dubbelknäppt kavaj för män för att se ut som en chef. Marinblå läder dubbla munkar är de bästa skorna att använda med dem.

Marinblå lädermunkar med en marinblå kavaj är en matchande kombination, som ser underbar ut, och den uppvisar en personlighet som har lite modekänsla. Det ser ut som en väldigt stilig och smidig kombination

Slutsats:

Blå är en cool färg och ger en mängd olika formella och avslappnade utseenden som du kan gå med den. Tummens roll är att lägga till ett blått föremål till dina kläder eller ha en matchande accessoar.

Sammantaget har vi inkluderat ett antal alternativ som du kan gå med olika blå skor. Förhoppningsvis kan du få dessa olika idéer om hur man klär ut sig med blå skor eller nyanser av det. Om du fortfarande har någon förvirring, tveka inte att kommentera nedan och vi svarar gärna.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Msgr. Benton Quitzon

Last Updated: 17/07/2023

Views: 5951

Rating: 4.2 / 5 (43 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Msgr. Benton Quitzon

Birthday: 2001-08-13

Address: 96487 Kris Cliff, Teresiafurt, WI 95201

Phone: +9418513585781

Job: Senior Designer

Hobby: Calligraphy, Rowing, Vacation, Geocaching, Web surfing, Electronics, Electronics

Introduction: My name is Msgr. Benton Quitzon, I am a comfortable, charming, thankful, happy, adventurous, handsome, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.